Våre verdier

Verdier

Selskapet The best For You ble ikke etablert bare for å tjene penger. Salgsagenten ønsker fremme salg av produkter som hjelper mennesker til et bedre og sunnere liv. Disse verdier har spesielt blitt enda mer viktig etter COVID-19 utbruddet, og har bare forsterket firmets visjon om å øke salget av velferdsprodukter som også kan redusere smitte-risiko.

Hjelpsom

Firmaet har som motto at salgsagent skal gå en ekstra mil for deg! Agenten skal altså strekk seg ut over det som er "normalt" og hjelpe deg så godt som overhode mulig.

Positiv

Å drive med salg kan være utfordrende, og det krever tålmodighet. Det kan være lange prosesses før man endelig får igjennom en salgsavtale. En av de viktigste verdier er derfor å være positiv.

Personlig

Firmaet ønsker å etablere gode og profesjonelle relasjoner med kunder. I vårt samfunn hvor alt "skjer på nettet", ser vi tendenser til at menneskelige relasjoner reduseres. Firmaet ønsker å motvirke dette med hyppige personlige kunde besøk. Tilbakemeldinger fra kunder vil bli brukt for å ivareta kontinuerlig forbedring.

Tillit

Uansett hva det gjelder er tillit noe som står øverst på verdi-kjeden. Ett løfte eller ord fra salgsagenten, skal være til å stole på. Firmaet driftes etter alle lover og forskrifter, og skal være profesjonell på alle områder, slik at kundenes tillitt til salgstjenester er på det høyeste nivå.

Om

The Best for You er et enkeltpersonforetak (ENK) som skaffer deg nye kunder og hjelper deg med å selge dine produkter. Salgsagent arbeider i Stavangerregionen, og har potensielle kunder i Den dominikanske republikk.

Kontakt

Telefon: +47 901 65 071
E-post: post@thebestforyou.info
Org.nr: 925 194 700 

Adresse

St. Olavs gate 6
4005 Stavanger
Norge