Våre verdier

Verdier

Selskapet The best For You ble ikke etablert bare for å tjene penger. Salgsagenten ønsker fremme salg av produkter som hjelper mennesker til et bedre og sunnere liv. Disse verdier har spesielt blitt enda mer viktig etter COVID-19 utbruddet, og har bare forsterket firmets visjon om å øke salget av produkter som kan redusere risiko for helseplager.

Hjelpsom

Som salgsagent er det svært vikitg for oss å være hjelpsom i alle faser av salgsprosessen.  Agenten skal hjelpe deg så godt som mulig, både før og etter salg.

Positiv

Å drive med salg kan være utfordrende, og det krever tålmodighet. Det kan være lange prosesses før man endelig får igjennom en salgsavtale. En av de viktigste verdier er derfor å være positiv.

Personlig

Firmaet ønsker å etablere gode og profesjonelle relasjoner med kunder ved personlig kundebesøk og presentasjon av produkter.

Tillit

Tillit er noe som står øverst av våre verdier. Ett løfte fra salgsagenten skal være til å stole på. Firmaet driftes etter alle lover og forskrifter, og skal være profesjonell på alle områder, slik at kundenes tillitt til salgstjenester er på det høyeste nivå.

Om

The best for you er et enkeltpersonforetak (ENK) som tilbyr salgsagent tjenester.

Kontakt

Telefon: +47 901 65 071
E-post: belkis@thebestforyou.info
Org.nr.: 925 194 700

Adresse

Fagerflåtveien 7
4017 Stavanger
Norge