Reiser

Reiser

Vi er svært opptatt av å formidle reiser som blir minnerik og er med å øke livsgleden. Vi samarbeider med reisebyråer som hjelper deg å spesialtilpasse dine reiseønsker. Vårt mål er å kunne tilby et stort utvalg av reise destinasjoner både utenlands og innenlands.

Salgsagent vil kontakte en rekke firma, privatpersoner, og organisasjoner og markedsføre reiser med våre samarbeidspartnere.

Ta kontakt

Plussreiser er norges største turoperatør i kristen regi. Plussreiser sender mer enn 200 grupper på tur hvert år over store deler av verden. Turene byr på eksotiske reiser til fjerne himmelstrøk, hjertegripende ferie på misjonsfelt, innholdsrike turer til Israel og Midtøsten, gruppeturer med forkynnere, pilegrimsturer, bussturer til det europeiske skattkammer og mye mer. De skreddersyr også helt unike opplevelsesturer. Plussreiser er stolt av å kunne tilby kundene mer enn bare ferie.

CulturArte Dominicana er en stiftelse dedikert til forskning, opplæring og ledelse av prosjekter som fremmer utviklingen av kultur og visuell kunst i Den dominikanske republikk.

Om

The best for you er et enkeltpersonforetak (ENK) som tilbyr salgsagent tjenester.

Kontakt

Telefon: +47 901 65 071
E-post: belkis@thebestforyou.info
Org.nr.: 925 194 700

Adresse

Fagerflåtveien 7
4017 Stavanger
Norge