Opphavsrett

Opphavsrett

Opphavsrett på bildene som er lagt ut på thebestforyou.info er listet og forklart nedenfor. Jeg ber om at disse respekteres for bilder som er kopibeskyttet. Heldigvis er over 99% av bildene helt fri til å brukes. Det finnes imidlertid noen bilder som er kjøpt og disse kan ikke brukes uten tilltatelse fra thebestforyou.info. Kopibeskyttede bilder er godt merket. Ta kontakt med oss dersom dere ønsker å bruke dem til eget bruk.

1. Kopibeskyttede bilder

Hvis bilde er merket med symbol © eller beskrevet med tekst «Kopibeskyttet», enten under, over eller på selve bildet f.eks © kopibeskyttet, 2013 Thebestforyou.info, eller annet navn, så er bildet kopibeskyttet og kan ikke kopieres uten tillatelse fra eier.

2. Gratis bilder på nettsiden – Gi kreditt?

Alle bilder publisert på thebestforyou.info som ikke er merket som beskrevet i punktet «1.Kopibeskyttede bilder» er lisensiert under Creative Commons Zero som betyr at du kan kopiere, endre, distribuere og bruke bilder gratis, inkludert kommersielle formål, uten å spørre om tillatelse fra eller gi henvisning til fotografen eller thebestforyou.info. 

Nettstedet thebestforyou.info bruker Creative Commons Zero-lisens som ikke krever at kreditt gis.

Gratis bilder fra 3.parts nettsider

Gratis bilder fra http://Unsplash.com eller http://morguefile.com.

Gratis bilder som er publisert fra de nevnte nettsider er lisensiert under Creative Commons Zero, og kan brukes tilsvarende. Du kan lese mer på deres hjemmeside, hvis du trenger ytterligere informasjon om bruk.

Om

The best for you er et enkeltpersonforetak (ENK) som tilbyr salgsagent tjenester.

Kontakt

Telefon: +47 901 65 071
E-post: belkis@thebestforyou.info
Org.nr.: 925 194 700

Adresse

Fagerflåtveien 7
4017 Stavanger
Norge