Dagligvarer

Salgsagent samarbeider med utlandske grossister som ønsker å selge sine varer i Norge. Salgsagent bistår med å skaffe nye kunder til ekisterende gorumet leverandører og forhandlere i Norge.

Kontak med utlandske grossiter

Salgsagent har kontakt med internationale grossister som ønsker å selge til det norske markedet, innen frukt og grønnsaker. 

Salg av dagligvarer

Salgsagent bistår og hjelper deg å skaffe nye kunder til eksisterende gorumet leverandører og forhandlere i Norge. Salgsagent kontakter potensielle kunder i en rekke markeder, og kan fremme økt salg av dine produkter.

Salgstjenester

Kundekontakt

Presentasjon

Kontaktperson mellom utenlandske og norske grossister som ønsker å selge sine produkter. Salgsagent oppretter kontakt med nye kunder og avtaler nærmere produktpresentasjon.

Presenterer dine produkter for potensielle kunder. Du kan selv stå for produkt presentasjonen eller overlate det til oss.

Ta kontakt i dag.

Send en forespørsel så tar vi kontakt med deg.

Agenturavtaler

For øyeblikket har vi ingen agenturavtale, men arbeider tett med internationale grossiter.

Om

The Best for You er et enkeltpersonforetak (ENK) som skaffer deg nye kunder og hjelper deg med å selge dine produkter. Salgsagent arbeider i Stavangerregionen, og har potensielle kunder i Den Dominikanske Republikk.

Kontakt

Telefon: +47 901 65 071
E-post: post@thebestforyou.info
Org.nr: 925 194 700 

Adresse

St. Olavs gate 6
4005 Stavanger
Norge